Altijd weten wat je gaat eten?
Luchtige sinaasappel-yoghurtcake
Bereidingswijze
- Klop de eidooiers met 3/4 van de suiker en de vanillesuiker op tot je een luchtige massa krijgt.
- Doe de melk, zeste (fijngesneden schil), yoghurt en sinaasappelsap bij het ei-suikermengsel.
- Roer met een klopper tot dat alles goed vermengd is.
- Meng de zelfrijzende bloem onder het deeg.
- Klop de eiwitten op met het restje suiker en meng ze voorzichtig onder het deeg.
- Stort het geheel in een beboterde en bebloemde bakblik.
- Bak 30 min in een voorverwarmde oven van 185°C.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?