Luchtige sinaasappel-yoghurtcake

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Klop de eidooiers met 3/4 van de suiker en de vanillesuiker op tot je een luchtige massa krijgt.
  2. Doe de melk, zeste (fijngesneden schil), yoghurt en sinaasappelsap bij het ei-suikermengsel.
  3. Roer met een klopper tot dat alles goed vermengd is.
  4. Meng de zelfrijzende bloem onder het deeg.
  5. Klop de eiwitten op met het restje suiker en meng ze voorzichtig onder het deeg.
  6. Stort het geheel in een beboterde en bebloemde bakblik.
  7. Bak 30 min in een voorverwarmde oven van 185°C.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?