Lotte op Oostendse wijze

Lotte wordt ook wel zeeduivel genoemd. Die naam dankt hij aan zijn lelijke kop... Lotte heeft stevig en graatloos vlees dat kan vergeleken worden met dat van kreeft.

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snij de komkommer en de tomaat in blokjes en meng ze met de Becel Koolzaadolie en de basilicum.
  2. Breng 400 ml water met het bouillonblokje aan de kook en voeg de Becel koffiemelk toe. Los de Maïzena op in 100 ml water en schenk dit bij de kokende bouillon. Laat het al roerend wat inkoken tot een saus. Meng de garnalen erdoor.
  3. Serveer de lotte met de saus, de komkommer-tomaatsalade en gekookte natuuraardappelen met gehakte peterselie.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?