Lotte op Oostendse wijze

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snij de komkommer en de tomaat in blokjes en meng ze met de Becel Koolzaadolie en de basilicum.
  2. Breng 400 ml water met het bouillonblokje aan de kook en voeg de Becel koffiemelk toe. Los de Maïzena op in 100 ml water en schenk dit bij de kokende bouillon. Laat het al roerend wat inkoken tot een saus. Meng de garnalen erdoor.
  3. Serveer de lotte met de saus, de komkommer-tomaatsalade en gekookte natuuraardappelen met gehakte peterselie.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Treibeltje op 06 oktober 2017 om 16u58

Lotte is voor mij de beste vissoort die er is.

Gepost door Solo op 12 oktober 2017 om 17u14

Wij zijn ook fan, Treibeltje!

Hoeveel sterren geef jij dit recept?