Ingrediënten voor 4 personen
- 500 gr lotte
- 200 gr grijze garnalen gepeld
- 500 ml water
- 200 ml koffiemelk
- 1 blokje visbouyillon
- 1 st citroen
- 2 eetl boter
- 1 eetl maizena
- 2 st tomaten
- 1/4 st komkommer
- 1 eetl koolzaadolie
- 1 beetje verse basilicum
Bereidingswijze
- Breng 400 ml water met het bouillonblokje aan de kook en voeg koffiemelk toe. Los Maïzena op in 100 ml water en voeg toe aan het kokend water. Roer goed om en laat indikken. Voeg de garnalen toe aan de saus. Bak de lotte inin wat boter. Snij de komkommer en de tomaat in blokjes en meng met koolzaadolie en verse gehakte basilicum. Serveer de lotte met de saus, de komkommer-tomaat salade en natuuraardappelen met gehakte peterselie.
Andere Solo-leden over dit recept (5)
Gepost door Solo op 28 januari 2013 om 12u26
Dag Lucci, we controleren regelmatig of de recepten die onze leden opladen onder de juiste sectie staan. Maar soms glippen er een paar door de mazen van het net. We verplaatsen dit zo snel mogelijk naar de juiste sectie! Groetjes, het Solo-team
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?