Recept 35*** (2 stemmen)

Lotte of staartvis met fijne kruidensaus

Dit is een recept van

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Breng water aan de kook met zout, peper en gesneden ui, voeg er de wijn, wortel, tijm en laurier bij, pocheer hierin de vis gedurende 25 min (tegen het koken). Haal ze uit en houd ze warm. Giet 1/2 L van de bekomen visbouillon door een zeef in een kookpannetje, bind met roux, breng op smaak met citroensap en neem van het vuur. Nu beetje bij beetje de boter onder de saus roeren, alsook de 2 eierdooiers, voeg op het allerlaatst de kruiden bij de saus. Opdienen met kleine gekookte aardappeltjes, versier met schijfjes citroen en eventueel halve maantjes in bladerdeeg

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?