Lombardische ravioli met doperwtjes, knapperig ontbijtspek en Parmezaanse kaas

0 (0)
20 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de doperwtjes de laatste 5 minuten mee. Giet het mengsel af.
  2. Verhit ondertussen de Bertolli Bakken & Braden Vloeibaar in een ruime koekenpan en bak de plakjes ontbijtspek zachtjes bruin. Leg ze op keukenpapier en breek ze in stukjes. Kook de pastasaus 5 minuten op een matig vuur. Meng de saus met de pasta en doperwtjes, breng eventueel verder op smaak met wat zout en peper.
  3. Schep de pasta in 5-6 warme diepe borden en bestrooi met de stukjes ontbijtspek en de Parmezaan.

Tip

Schep op het laatst 3 el fijngehakte peterselie door de pasta.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?