Recept 05 (0 stemmen)

Lombardische ravioli met doperwtjes, knapperig ontbijtspek en Parmezaanse kaas

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

pasta

tijd
20 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de doperwtjes de laatste 5 minuten mee. Giet het mengsel af.
  2. Verhit ondertussen de Bertolli Bakken & Braden Vloeibaar in een ruime koekenpan en bak de plakjes ontbijtspek zachtjes bruin. Leg ze op keukenpapier en breek ze in stukjes. Kook de pastasaus 5 minuten op een matig vuur. Meng de saus met de pasta en doperwtjes, breng eventueel verder op smaak met wat zout en peper.
  3. Schep de pasta in 5-6 warme diepe borden en bestrooi met de stukjes ontbijtspek en de Parmezaan.
Tip

Schep op het laatst 3 el fijngehakte peterselie door de pasta.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?