Ingrediënten voor 4 personen
- 500 gram ravioli
- 350 gram doperwtjes (diepvries)
- 1 el Bertolli Bakken & Braden Vloeibaar
- 4 plakjes ontbijtspek
- 1 zak Bertolli Pastasaus Met Room
- versgemalen zwarte peper en zout
- 100 gram geschaafde Parmezaanse kaas
Bereidingswijze
- Kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de doperwtjes de laatste 5 minuten mee. Giet het mengsel af.
- Verhit ondertussen de Bertolli Bakken & Braden Vloeibaar in een ruime koekenpan en bak de plakjes ontbijtspek zachtjes bruin. Leg ze op keukenpapier en breek ze in stukjes. Kook de pastasaus 5 minuten op een matig vuur. Meng de saus met de pasta en doperwtjes, breng eventueel verder op smaak met wat zout en peper.
- Schep de pasta in 5-6 warme diepe borden en bestrooi met de stukjes ontbijtspek en de Parmezaan.
Tip
Schep op het laatst 3 el fijngehakte peterselie door de pasta.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?