use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Loempia met kabeljauw, sojascheuten en chilisaus
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Loempia met kabeljauw, sojascheuten en chilisaus

Loempia met kabeljauw, sojascheuten en chilisaus

Een simpel maar heerlijk hapje dat je gasten zullen weten te appreciëren.

Een simpel maar heerlijk hapje dat je gasten zullen weten te appreciëren.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • Ingrediënten:
  • 200 g Iglo Suprême van kabeljauw
  • 50 g sojascheuten
  • eetlepels sesamolie
  • 1 koffielepel gehakte gember
  • 4 loempiavellen
  • 1 losgeklopt ei
  • zoete chilisaus

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Bereiding: Snij de kabeljauw in 4 gelijke delen.
  2. Stoof de sojascheuten kort in sesamolie, voeg de gehakte gember toe. Laat dit uitlekken in een vergiet.
  3. Leg de loempiavellen open op een werkblad.
  4. Schik de kabeljauw op de vellen en verdeel er de sojascheuten over.
  5. Ga met een borstel met losgeklopt ei over de randen en plooi de
  6. loempia zorgvuldig dicht.
  7. Laat de loempia's een halfuurtje rusten.
  8. Frituur ze daarna krokant en serveer met chilisaus.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.