Ingrediënten voor 4 personen
- 500 gram Livar Sucade
- 4 blaadjes laurier
- 0.5 rode ui
- 2 takjes rozemarijn
- 2 bollen knoflook
- 6 el honing
- zout en peper
Bereidingswijze
- Stook de Big Green Egg houtskool grill op en breng de temperatuur terug naar 70 graden.
- Snijd de Livar Sucade in de lengte in en vul hem met de takjes rozemarijn, de laurierblaadjes en in stukken gesneden rode ui.
- Snijd de bovenkant van de knoflookbollen.
- Plaats alles op het rooster in het ei. Smeer de Livar Sucade in met honing en breng op smaak met zout en peper.
- De rest van de honing verdelen over de knoflookbollen.
- Gaar de Livar Sucade langzaam gedurende 1,5 uur.
- Serveer de Livar Sucade met een bol gepofte knoflook ernaast. Goed vers brood en salade erbij en genieten!
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?