Livar Sucade met gepofte knoflook op de BGE (Big Green Egg)

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Stook de Big Green Egg houtskool grill op en breng de temperatuur terug naar 70 graden.
  2. Snijd de Livar Sucade in de lengte in en vul hem met de takjes rozemarijn, de laurierblaadjes en in stukken gesneden rode ui.
  3. Snijd de bovenkant van de knoflookbollen.
  4. Plaats alles op het rooster in het ei. Smeer de Livar Sucade in met honing en breng op smaak met zout en peper.
  5. De rest van de honing verdelen over de knoflookbollen.
  6. Gaar de Livar Sucade langzaam gedurende 1,5 uur.
  7. Serveer de Livar Sucade met een bol gepofte knoflook ernaast. Goed vers brood en salade erbij en genieten!

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?