Ingrediënten voor 4 personen
- 1 blik (400 g) blonde linzen gespoeld, uitgelekt
- 1/2 bosje koriander, fijngehakt
- 2 teentjes knoflook, fijngehakt
- 4 lente-uien, fijngehakt
- 2 sneden brood, verkruimeld
- 1 eiwit, zout & peper
- 2 tl gemalen komijnzaad
- 1/2 tl pilipili in vlokken
- 5 el maïszetmeel
Bereidingswijze
- Pureer de helft van de linzen, de lente-ui, de koriander, de knoflook, het brood en het eiwit. Doe in een kom. Voeg de rest van de linzen, de komijn, de pilipili, het maïszetmeel en zout en peper toe. Meng goed.
- Vorm balletjes van het deeg. Plaats de balletjes in het mandje van de stoompan. Stoom 3 minuten.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?