Recept 05 (0 stemmen)

linguine met zongedroogde tomaten

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

PASTA

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. doe de knoflook, bleekselderij, zongedroogde tomaten en wijn in een kookpot en laat alles 15 minuten zachtjes koken
  2. Dompel intussen in een aparte pan de ROma tomaten 30 seconden in kokend water. Laat ze schrikken in een pot met koud water.
  3. Laat ze uitlekken en verwijder het velletje. Halveer ze, verwijder het zaad en snij het vruchtvlees in stukjes
  4. DOe de stukjes tomaat in de pan en kook alles nog 5 minuten op laag vuur. Breng op smaak met peper en zout. Kook in tussen de linguine in een grote pan water met zout in 8à10 minuten beetgaar. Laat de pasta goed uitlekken.
  5. Doe de pasta weer in de pan, voeg de helft van de tomatensaus toe en schep alles om.
  6. Serveer het gerecht meteen op voorverwarmde borden met de resterende saus erop. Garneer met basilicumblaadjes; Voeg eventueel wat parmezaan toe

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie