Ingrediënten voor 4 personen
- 500 GR LINGUINE
- 400 GR KERSTOMATEN
- 2 BOLLETJES MOZZARELLA
- 2 TENEN KNOFLOOK
- 1 ROOD CHILIPEPERTJE
- 1 DL WITTE WIJN
- 1 KL POEDERSUIKER
- 2 EL GEHAKTE PETERSELIE
- ZOUT
- VERSGEMALEN PEPER
Bereidingswijze
- Kook de pasta gaar.
- Halveer de kerstomaatjes, snij de knoflook in plakjes en hak het chilipepertje fijn.
- Laat de poedersuiker karameliseren in een pannetje en doe er de tomaten en de knoflook bij. Voeg de chili toe en overgiet met de witte wijn. Laat 2 minuten pruttelen
- giet de pasta af en laat uitlekken. Meng met de tomaatjes, de in stukjes gesneden mozzarella en de peterselie. Kruid met peper en zout en serveer
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?