Recept 55***** (2 stemmen)

Linguine met spinazie-boursinsaus kip en kastanje champignons

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Kipschotel

tijd
20 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de ontdooide spinazie volgens de beschrijving op de verpakking.
  2. Bak ondertussen de champignons in weinig vetstof alsook de met peper en zout bestrooide kipblokjes in een aparte pan goudbruin en gaar. Warm de reepjes zongedroogde tomaat even mee. Voeg kip, champignons en reepjes zongedroogde tomaatjes samen en warm alles even goed door.
  3. Kook de linguine/spaghetti volgens de verpakking gaar in een kippenbouillonblok.
  4. Roer de boursin cuisine door de spinazie te samen met een scheut kookroom , en wat peper tot een smeuïge saus.Proef en voeg zonodig meer boursin toe.
  5. Giet de gare linguine af en verdeel ze over 2 diepe voorverwarmde kommen.
  6. Leg er vervolgens de saus en dan de warme kipblokjes met champignons en reepjes tomaat boven op.
  7. Werk af met de geroosterde pijnboompitten.
  8. Super makkelijk en lekker gerecht.
  9. Als manlief bij de eerste hap al zegt, dat het lekker is ,weet ik dat het gerecht voor herhaling vatbaar is.

Bron: Eigen recept en foto

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Love to Cook op 05 oktober 2015 om 12u27

Super lekker en gemakkelijk te verdubbelen voor 4 personen.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?