Linguine met groene boontjes en kikkererwten

1 (1)
15 min
Gemiddelde moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snij de uiteinden van de boontjes. Blancheer ze en spoel ze goed onder koud stromend water af. Spoel ook de kikkererwten goed af onder stromend water.
  2. Kook de pasta al dente in ruim kokend water en 1 bouillonblokje Knorr Finesse Groenten. Snij de tomaten terwijl de pasta kookt. Verhit de margarine in een pan. Voeg er de tomaten, groene boontjes, olijven, kikkererwten en 1 eetlepel water aan toe. Kruid het geheel. Laat 5 minuten sudderen.
  3. Neem van het vuur en voeg er tenslotte de pesto aan toe.
  4. Giet de pasta af. Meng de saus door de pasta en dien meteen op.

Tip

Wil je een meer Noord-Afrikaans tintje? Vergeet dan de pesto (en eventueel de boontjes) en voeg wat komijn- en kaneelpoeder aan de saus toe. Ook kunnen een beetje citroensap en citroenschil de saus een lekkere kick geven.

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?