Recept 05 (0 stemmen)

Linguine met Curcuma en Pancetta

Dit is een recept van

tijd
40 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snij de pancetta in fijne stukjes en verwarm ze voorzichtig in een pan zonder vet. Ondertussen doe je olijfolie in een pot en stoof je de chalotjes samen met de fijngeperste look. Doe er dan de curcuma bij en de tomatensaus. Bijkruiden met bouiilon of peper en zout. Eventueel water bij doen als je de saus te dik is. Nu kan je de pancetta en de spinazie erbij doen of dit op het einde in het bord erbij serveren.
  2. Dit is een heerlijke pastasaus!!
  3. De pasta koken volgens voorschrift en aan tafel...

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?