Altijd weten wat je gaat eten?
Limoncello tiramisu met frambozen
Bereidingswijze
- Leg de lange vingers in een mooie schaal (niet te groot)
- Giet de Limoncello over de lange vingers
- Snij de sinaasappels door de helft en knijp ze uit voerde lange vingers
- De mascarpone in een kom en voeg langzaam de melk toe en klop deze met een garde tot een mooie creme
- Voeg naar eigen smaak poedersuiker toe (2 eetlepels is voldoende, niet te zoet maken)
- Voeg het vanille merg toe aan het mascarpone mengsel
- Rasp de schil van een citroen en voeg toe aan het mascarpone mengsel en klop nogmaals door
- Giet het mascarpone mengsel over de lange vingers
- Strooi de frambozen boven op het mengsel
- Schraap met het mes lange vlokken van het (pure) chocolade tablet en strooi deze boven op
- Laat minimaal een half uur/uur opstijven in de koelkast
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?