Ingrediënten voor 12 personen

Bereidingswijze

  1. 1/ De eieren met de suiker en vanillesuiker flink kloppen met de electrische klopper tot het licht van kleur word (2 à 3 minuten)
  2. 2/Zelfrijdende bloem,olie en melk toevoegen,en nogmaals kloppen (nu op een lage stand) tot een homogene massa.
  3. 3/Dit alles in een ingevette cakevorm gieten,de appels schillen en er in ,niet te dunne schijfjes opleggen.
  4. 4/Rijkelijk bestrooien met suiker en kaneel.
  5. 5/Bakken op 190°C gedurende 50 minuten(testen met een fijne naald in het midden v/d cake,of hij genoeg gebakken is)
  6. TIP:1/ik hou een beetje suiker over van die 250gram,om erboven te strooien(dat is naar keuze)
  7. 2/de appels kunnen vervangen worden door peren,is even lekker.
  8. Succes verzekerd met dit recept.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?