Lepeltjes met kip in sojasaus met peer en spinazie

1 (1)
25 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 8 personen

Bereidingswijze

  1. Warm de spinazie op in een klein beetje Solo.
  2. Snij de kippenfilet in gelijkmatige plakjes, kruid ze en bak ze kort goudbruin.
  3. Bestrooi de plakjes kip met suiker en laat karameliseren.
  4. Blus met de sojasaus en de kippenbouillon en laat wat inkoken.
  5. Schil de peer, verwijder het klokhuis en snij in gelijkmatige plakjes.
  6. Schik de spinazie op aperitieflepels, plaats de plakjes peer en kip erop en overgiet met de saus en spuit rondom punten mosterd en ketchup met een papieren spuitzakje.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Solo op 23 mei 2013 om 12u24

Laat ons dan zeker weten of het lekker was!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?