Recept 05 (0 stemmen)

Lentesoep

Dit is een recept van

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. 1) Voeg de fijngesneden groenten evenals de erwtjes en wat peper en zout bij de bouillon.
  2. 2) Breng aan de kook en laat vervolgens 15 minuten op een laag vuur pruttelen.
  3. Snijd de sneden brood in blokjes van circa 1,5 cm. Bak ze lichtbruin in een braadpan in de boter.
  4. 3) Klop in een kom de eierdooiers los en voeg er 4 eetlepels hete bouillon aan toe.
  5. 4) Neem de kookpan van het vuur en roer het eiermengsel door de soep.
  6. 5) Serveer met de broodkorstjes.
  7. Tip: je kan de sla en erwten ook weg laten.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?