lentesalade met waterkers

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. -was de veldsla en waterkers dep droog
  2. -steek 10 ronde schijfjes van 0,5cm dikte uit de aardappelen en snij de rest in klein blokjes
  3. -bak de schijfjes en de blokjes in boter
  4. -beleg de schijfjes aardappel met de plakjes geitenkaas
  5. -meng de honing met de tijm en de peper en strijk er de kaasjes mee in
  6. -zet onder de gril en laat kleuren
  7. -verdeel de waterkers en de veldsla over de borden,besprenkel met de vinaigrette leg op elk bord schijfels aardappel met geitenkaas en werk af met aardappelblokjes

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?