Lentesalade met kip

Ingrediënten voor 2 personen

Bereidingswijze

  1. Klop een dressing van de olie, citroensap, honing, mosterd en peper en zout.
  2. Marineer de kipreepjes 5 min in de ketjap met wat peper en zout.( Hoeft niet is ook lekker gewoon puur gebakken) Bak de reepjes ca 6 min bruin en gaar.
  3. Dresseer ondertussen de salade op mooie bordjes en sprenkel er de dressing over.
  4. Dresseer de reepjes perzik over de salade. Verdeel er de hete gare stukjes kipfilet over en bestrooi met de pittenmix.( Croutons kan ook prima)
  5. Serveer meteen. Heerlijk

Tip

Deze salade in een grotere hoeveelheid kan ook perfect als hoofdgerecht , geserveerd met een lekker broodje.

Advertentie

Reacties (1)

Gepost door Love to Cook op 16 april 2015 om 21u57

Dit recept moest een naam hebben, maar is best geschikt voor alle seizoenen.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?