Lenterolletjes met rodekool, quinoa en gemberdip

Voor deze mooie lenterolletjes met rodekool, quinoa en gemberdip vul je rijstvellen met knapperige groenten en gepofte quinoa. Heerlijk met de pindadip!

0 (0)
25 min
Gemiddelde moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Doe voor de gemberdip de vloeibare bouillon, pindanotenpasta of pindakaas, sojasaus, ahornsiroop, geraspte gember, geraspte look, limoensap en harissapoeder naar smaak in een blender en mix tot een smeuïge massa.
  2. Snijd de rodekool en komkommer in fijne julienne. Snipper de lente-ui. Snijd de avocado in plakjes en hak de kruiden fijn.
  3. Dompel de rijstvellen enkele seconden onder in koud water. Smeer de rijstvellen in met wat van de gemberdip. Verdeel de verschillende ingrediënten over 1 kant van de rijstvellen en besprenkel elke rolletje met een beetje koriander, basilicum, munt en dille. Rol de vellen strak op en serveer met extra gemberdip.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?