Lenteminestrone

6 (6)
30 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Voor de minestrone:

voor de afwerking:

Voor de toast:

  • 4 sneetjes desem- of speltbrood
  • 1 Le Larry geitenkaasje

Bereidingswijze

  1. Pel de ui en snipper hem fijn. Schil de wortelen en snijd ze in fijne stukjes. Was de rest van de groenten zorgvuldig en snijd ze in fijne stukjes.
  2. Laat de Solo smelten in een grote pot en stoof de ui aan, samen met de wortelen. Voeg de rest van de groenten, de bouillon en orzo toe en laat op een zacht vuur 10-15 min. sudderen.
  3. Verwarm de oven voor op 160 graden en droog de ham in 15 minuten. Breek de ham in reepjes en leg ze bovenop de soep net voor je ze opdient
  4. Snijd het brood in dikke sneden en toast of gril ze. Serveer ze, besmeerd met het geitenkaasje. 

Tip

Deze Italiaanse klassieker smaakt heerlijk met een lepeltje pesto

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door roosje_tseyen op 18 april 2016 om 12u22

Héél lekker recept, zéker met de ham en het geitenkaasje maken dit smaakt heerlijk in combinatie met de soep :-)

Gepost door Solo op 20 april 2016 om 11u02

Dankjewel Roosje :-)

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?