Recept 05 (0 stemmen)

Lekkernij van witte chocolade met frambozen

Dit is een recept van

tijd
20 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Plaats 1 uur op voorhand een kom en de kloppers van de mixer in de koelkast.
  2. 2.Smelt de in stukjes gebroken chocolade in een steelplan au bain-marie. Haal van het vuur, voeg 15 cl room bij en roer glad Plaats de bodem van de steelpan in koud water.
  3. 3.Verdeel de frambozen over de 4 coupes en giet er de coulis op.
  4. 4.Klop in de koude kom de resterende 15 cl room stijf. Roer er langzaam de gekoelde chocoladeroom door. Schep in de coupes, dek af met cellofaan en laat enkele uren opstijven in de koelkast.
  5. 5.Bestrooi, voor het opdienen, met cacaopoeder of chocoladekrullen.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie