1)Meng de boter en de bloemsuiker goed met een garde. Werk uitsluitend met echte boter. Zorg dat deze zacht is. Echte boter stijft bij het afkoelen beter op dan margarine.
2)Start onderaan met een laag droge petit-beurre koekjes zodat je een goede fundering hebt. Als je de onderste koekjes al in de koffie dipt, krijg je geen krokante bodem.
3)Smeer er een laagje suikerboter op.
4)Dip de koekjes in koude koffie maar zorg dat ze niet te papperig worden. Maak laagjes koekje-boter, koekje-boter enzovoort.
5)Smeer de bovenkant en de zijkanten in met boter en versier met hagelslag.
Verdienen we dit jaar wat meer blije momenten? Sla aan het bakken en geniet van heerlijke, kleine gelukjes. Solo helpt je: doe snel mee met onze wedstrijd en win een KitchenAid keukenrobot t.w.v. € 529 of een van onze 5 bakpakketten.
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door elien.93 op 17 januari 2015 om 15u36
Veel meer bloemsuiker gebruiken! Ik heb 250gr gebruikt
Hoeveel sterren geef jij dit recept?