Recept 05 (0 stemmen)

Lekkere lunch: broodje kipsalade met tauge en bosui

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Broodjes ...

tijd
10 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Begin met het snijden van de bosui.
  2. Schep daarna de crème fraîche en de mayonaise in een bakje. Voeg hieraan de cajunkruiden en de mosterd toe en roer dit goed door elkaar.
  3. Voeg vervolgens ook de bosui en de kipreepjes toe en meng alles goed. Tip: Ik heb zelf voor dit recept gebruik gemaakt van gerookte kipreepjes. Maar je kan natuurlijk ook een kipfilet in ca 15 minuten gaar koken en deze vervolgens in kleine stukjes snijden.
  4. Breng ongeveer 1 liter aan de kook in je waterkoker en doe je tauge in een zeef. Giet het gekookte water over je taugé in de zeef. Zo blijft de taugé lekker krokant. Snijd een broodje open en schep hier de kipsalade op. Daar overheen doe je tauge en smullen maar!

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?