Altijd weten wat je gaat eten?
Lekkere bolognese saus maken
Bereidingswijze
- Pel en snipper de ui en knoflook.
- Snij de wortel en bleekselderij klein.
- Snij de pancetta klein.
- Verhit de olie en fruit ui en knoflook een paar minuten.
- Bak de pancetta mee.
- Bak de wortel en bleekselderij mee op een matig vuur.
- Zet het vuur hoger en bak het gehakt bruin.
- Voeg tomatenpuree toe, bak ca.een minuut mee.
- Blus af met de rode wijn. Wacht tot het vocht is opgenomen.
- Voeg de passata en de bouillon toe, doe de kruiden erbij.
- Breng op smaak met zout en peper
- Serveren met pasta, parmezaan, fijngehakte peterselie en groente/salade.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?