Lekker feestmenu met o.a. gevuld kalfsgebraad - Aperitiefhapjes: Creatief met aperitief: Zalige zalmrolletjes

41 (41)
10 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Meng een Boursin (Look & fijne kruiden) met de Solo Crèmefine Cuisine tot een smeuïge, homogene mengeling. Doe er enkele gekookte spinazieblaadjes bij. Met deze mengeling kunt u vier plakken gerookte zalm beleggen. Rol de zalm op met behulp van bakpapier en leg de rollen, gewikkeld in het papier, enkele uren in de diepvriezer. Even voor het serveren haalt u de rollade uit de diepvriezer en snijdt u er kleine rondjes van. Leg de hapjes op een schotel en versier met enkele snippers sinaasappelschil.

Tip

Dit recept smaakt ook goed met ham!

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (10)

Gepost door femke sermeus op 03 oktober 2013 om 14u48

Mmmmm, heel lekker!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?