Recept 45**** (8 stemmen)

Lekker feestmenu - Hoofdgerecht: Gewokte runderreepjes met chili en bonentrio, basilicum en bonenkruid

Dit is een recept van

tijd
30 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snij het vlees in stukjes van 1 centimeter. Leg het stoomzakje in de microgolfoven en bereid het volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bereid ook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de Solo in een wokpan. Schroei het vlees hierin op een hoog vuur dicht. Kruid met peper en zout. Voeg de inhoud van het stoomzakje toe. Vermeng dit met de sojasaus en het chilipoeder (of de harrissa). Laat dit enkele minuten sudderen en roer de inhoud van de pan voldoende om. Serveer met rijst. Tip van de chef: Je kan de rijst een subtiele smaak geven door ze op het einde te vermengen met wat verse fijngehakte groene kruiden of met diepvrieskruiden van Iglo.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie