Recept 35*** (9 stemmen)

Lekker 5-gangen nieuwjaarsmenu - Soep: Soep van gebraden herfstgroenten

Dit is een recept van

tijd
30 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven op 230° voor. Doe alle groenten in een grote, ondiepe bakvorm. Voeg de Solo en knoflook samen en besprenkel er de bovenkant van de groenten mee. Bak ze gedurende 15 tot 20 minuten terwijl je ze een keer doorroert, totdat de groenten gaar zijn wanneer je er een vork in prikt. Doe de helft van de groenten in een keukenmixer of blender en giet er 1 kopje (250 ml) groentebouillon bij. Mix totdat je een bijna gladde massa verkrijgt. Giet in een grote kookpot. Doe hetzelfde met de rest van de groenten en 1 kopje (250 ml) groentebouillon. Doe de rest van de bouillon, de komijn en de chilivlokken in de kookpot. Breng op een matig vuur aan de kook door er regelmatig in te roeren. Serveer de soep in soepkommen. Bestrooi met kaas en pompoenzaadjes.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie