Ingrediënten voor 4 personen
- 2 eetlepels Solo Vloeibaar
- zoete chilisaus
- 4 loempiavellen
- 200 g suprème van kabeljouw
- 50 g sojascheuten
- 1 koffielepel(s) gehakte gember
- 1 losgeklopt ei
Bereidingswijze
- Snij de kabeljauw in 4 gelijke delen. Stoof de sojascheuten kort in Solo, voeg de gehakte gember toe. Laat dit uitlekken in een vergiet. Leg de loempiavellen open op een werkblad. Schik de kabeljauw op de vellen en verdeel er de sojascheuten over. Ga met een borstel met losgeklopt ei over de randen en plooi de loempia zorgvuldig dicht. Laat de loempia's een halfuurtje rusten. Frituur ze daarna krokant en serveer met chilisaus.
Andere Solo-leden over dit recept (3)
Gepost door Solo op 07 november 2013 om 17u59
Dat kan je zeker eens uitproberen Shirley :-)
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?