use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Lauwwarme zalm gevuld met camembert op krentenbrood met pesto
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Lauwwarme zalm gevuld met camembert op krentenbrood met pesto

Lauwwarme zalm gevuld met camembert op krentenbrood met pesto

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 100 g grana padano of parmigiano regiano
  • 2 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 2 bosjes basilicum
  • 100 g pijnboompitten
  • 1 teentje look
  • 4 dl olijfolie
  • 1 krentenbrood
  • 2 camembertkaasjes (kleine kaasjes)
  • 8 plakken schotse gerookte zalm

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Maal al de ingrediënten voor de pesto fijn in een blender of keukenrobot tot je een smeuïge massa bekomt.
  2. Snij vier dikke plakken krentenbrood en verwijder de korsten, verwarm de oven ondertussen voor op stand 8 of op 200°C.
  3. Snij de camembert in dikke plakken en rol ze vervolgens in de plakken gerookte zalm.
  4. Bestrijk het krentenbrood met de Solo.
  5. Leg de gevulde plakken zalm op het krentenbrood.
  6. Leg het geheel op een rooster in de oven.
  7. Wanneer de kaas lopend wordt, mag je het uit de oven nemen.
  8. rek met een lepel een lijn pesto over het bord en leg het belegde brood in het midden.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.