Lauwwarme zalm gevuld met camembert op krentenbrood met pesto

5 (5)
30 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Maal al de ingrediënten voor de pesto fijn in een blender of keukenrobot tot je een smeuïge massa bekomt.
  2. Snij vier dikke plakken krentenbrood en verwijder de korsten, verwarm de oven ondertussen voor op stand 8 of op 200°C.
  3. Snij de camembert in dikke plakken en rol ze vervolgens in de plakken gerookte zalm.
  4. Bestrijk het krentenbrood met de Solo.
  5. Leg de gevulde plakken zalm op het krentenbrood.
  6. Leg het geheel op een rooster in de oven.
  7. Wanneer de kaas lopend wordt, mag je het uit de oven nemen.
  8. rek met een lepel een lijn pesto over het bord en leg het belegde brood in het midden.

Advertentie

Reacties (1)

Gepost door Monique_14 op 11 september 2010 om 17u32

vandaag op tafel gekomen met een slaatje en groene pesto van panzani als lichte lunch, het was afwachten hoe deze toch wel vreemde combinatie zou overkomen.....IEDEREEN vond het lekker!!!

Hoeveel sterren geef jij dit recept?