Lauwe zomersla

Een originele salade serveren bij je barbecue? Maak eens een lauwe zomersla met pasta, abrikozen en ananas. Snel klaar en overhéérlijk op warme dagen.

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snipper de sla grof.
  2. Ontpit de abrikozen en snijd ze in stukken.
  3. Laat de ananas uitlekken.
  4. Pel en ontpit de tomaten en snij ze in stukken.
  5. Kook de pasta beetgaar in gezouten water.
  6. Giet af en roer er de Solo en de azijn door.
  7. Breng op smaak met peper.
  8. Laat nog een beetje afkoelen en roer er dan de abrikozen, de tomaten en de ananas door.
  9. Werk af met peper en verse tuinkruiden en dien op.

Tip

Deze zomersla smaakt ook koud superlekker. Prep hem een dag vooraf en houd goed koel.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (5)

Gepost door Solo op 12 juli 2013 om 13u16

Wat leuk om te horen dat het gesmaakt heeft en bedankt voor de leuke tips!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?