Recept 55***** (1 stem)

Lauw lenteslaatje

Dit is een recept van

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. - Maak de peultjes schoon. Was de courgette, snijd in plakjes en halveer die. Maak prei schoon en snijd ik dunne ringen Was en halveer de kerstomaatjes.
  2. - Pel en pers de knoflook. Hak de kruiden fijn.
  3. - Rooster de pijnboompitten in droge koekenpan lichtbruin.
  4. - Klop een dressing van de azijn, Solo, mayonaise, kruiden, geperste knoflook. Zout naar
  5. smaak.
  6. - Kook de krieltjes beetgaar.
  7. - Breng in een ruime pan water aan de kook (met zout), kook de peultjes 3 minuten. Voeg vervolgens de courgette erbij en kook nog 1 minuut.
  8. - Doe de preiringen in een vergiet en giet de gekookte courgette en krieltjes boven de prei af.
  9. - Schep de groenten met de krieltjes en de dressing door elkaar. Schep ten slotte de tomaatjes, stukjes feta en pijnboompitten erdoor.
  10. - Serveer met een donkerbruin stokbrood. Voeg eventueel ook wat groene sla naar keuze toe.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?