Recept 45**** (8 stemmen)

lasange op italiaanse wijze

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

PASTA

tijd
60 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Dit zijn de ingrediënten voor lasange op italiaanse wijze: Ingrediënten: 350 gram rundergehakt olijfolie 1 grote ui 2 teentjes knoflook zout, peper oregano basilicum tijm paprikapoeder runderbouillonblokje tomatenpuree 2 blikken tomaten 100 gram parmezaanse kaas Dit is de bereidingswijze: De ui schillen en snipperen, knoflook pellen. Olie warm laten worden in sauspan. Ui en geperste knoflook fruiten in de pan. Rundergehakt erbij en kruiden erbijvoegen. Tomatenpuree, wat water en blikken tomaten erbij. Tot slot bouillonblokje erbij en half uurtje laten pruttelen. De parmezaanse kaas vermengen. Oven voorverwarmen 175° C. Ovenschaal invetten.. Laag om laag saus en lasagnevellen in de schaal doen. Beginnen en eindigen met de saus. Schaal ongeveer 20 tot 25 minuten in de oven. Parmezaanse kaas erover heen strooien en dan nog een keer 10 minuten in de oven. Het is een recept dat niet super weinig meer ook niet super veel tijd in beslag neemt maar het resultaat is heerlijk hopelijk bekijken jullie mijn recepten veel en alvast bon a petit!!

Andere Solo-leden over dit recept (5)

Gepost door Neleken 2 op 09 oktober 2010 om 09u52

sorry bedoelde in plaats van water de snagria toevoegen

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie