Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. - bak het gehakt rul en voeg er ui, knoflook, peper en zout toe.
  2. - pel de verse tomaten en snij in stukjes en doe het bij het gehakt.
  3. - voeg de passata ook toe.
  4. - doe de kruiden erbij, oregano , provencaalse kruiden en de sambal en laat ongeveer 40 min sudderen.
  5. - mix de saus.
  6. - maak ondertussen de witte saus.
  7. - smelt de boter en voeg de bloem toe, laat even bakken en doe er geleidelijk de melk aan toe, kruid de saus.
  8. - neem een grote oven schaal of enkele kleine schalen; vb van alluminium.
  9. - Doe er eerst tomatensaus in, dan een laag lasagne vellen, witte saus, tomatensaus....enz. eindigen met de witte saus.
  10. - strooi er geraspte kaas over.
  11. - doe er alluminiumfolie over en zet 60 min in de oven.
  12. - als het klaar is nog even gratineren onder de grill.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?