Recept 35*** (2 stemmen)

lasagne

Dit is een recept van

tijd
60 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. - bak het gehakt rul en voeg er ui, knoflook, peper en zout toe.
  2. - pel de verse tomaten en snij in stukjes en doe het bij het gehakt.
  3. - voeg de passata ook toe.
  4. - doe de kruiden erbij, oregano , provencaalse kruiden en de sambal en laat ongeveer 40 min sudderen.
  5. - mix de saus.
  6. - maak ondertussen de witte saus.
  7. - smelt de boter en voeg de bloem toe, laat even bakken en doe er geleidelijk de melk aan toe, kruid de saus.
  8. - neem een grote oven schaal of enkele kleine schalen; vb van alluminium.
  9. - Doe er eerst tomatensaus in, dan een laag lasagne vellen, witte saus, tomatensaus....enz. eindigen met de witte saus.
  10. - strooi er geraspte kaas over.
  11. - doe er alluminiumfolie over en zet 60 min in de oven.
  12. - als het klaar is nog even gratineren onder de grill.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie