Recept 55***** (15 stemmen)

Lasagne van krokante tuiles met framboos

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Keisjiek kerstgebak

tijd
60 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Weeg de eiwitten en neem exact hetzelfde gewicht voor respectievelijk de Solo, de bloem en de suiker.
  2. Smelt de Solo, voeg de suiker toe, vervolgens de bloem, en ten slotte het eiwit.
  3. Roer alles goed door elkaar en laat het geheel rusten in de koelkast.
  4. Zet enkele frambozen weg voor de versiering.
  5. Gaar de rest van de frambozen met wat suiker en een scheutje water, mix ze, en duw ze door een zeef. Laat de coulis afkoelen.
  6. Meng de mascarpone met de vanillesuiker, de suiker en de helft van de coulis en laat in de koelkast opstijven.
  7. Warm de oven op 180°C voor. Smeer het tuilesdeeg in rondjes op bakpapier uit. Bak mooi bruin in de oven en laat op een rooster afkoelen.
  8. Schik op ieder bord een tuile en leg daarop een quenelle mascarpone en 3 frambozen. Herhaal dit drie maal.
  9. Werk de borden af met de rest van de coulis.

Andere Solo-leden over dit recept (12)

Gepost door hubi0007 op 14 juli 2017 om 18u24

heb frambozen vervangen door aardbeien Kei lekker en heel gemakkelijk te maken

Gepost door Solo op 27 juli 2017 om 09u49

Dag Hubi007, wat een goed idee. Dit recept is inderdaad even lekker zowel met aarbeien als frambozen. Het doet ons plezier dat je het zo lekker vond! Groetjes, het Solo-team

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie