Recept 35*** (8 stemmen)

Lasagne van ham, oesterzwammen en spinazie met room

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Zelf lasagne maken

tijd
40 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de spinazie zoals voorgeschreven op de verpakking.
  2. Kook de capellini al dente en bak deze in een ring van 8 cm diameter in olijfolie zonder al te veel te kleuren.
  3. Verwarm de oven voor op 160°.
  4. Versnij de oesterzwammen en bak ze gaar in Solo met de versnipperde sjalotten.
  5. Versnij de ham in fijne reepjes.
  6. Leg op de cirkel gebakken capellini, de spinazie, de oesterzwammen vermengt met de ham en daarop nog een weinig spinazie en vervolgens terug oesterzwammen met ham.
  7. Dek af met een cirkel capellini.
  8. Verwarm de schotel een 7-tal minuten in de voorverwarmde oven.

Ingrediëntenvoor 4 personen

  • 250 g capellini
  • 2 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 150 g oesterzwammen
  • 50 g sjalotten
  • 300 g bladspinazie met room
  • 6 plakken gekookte ham
  • 4 eetlepels Bertolli extra vergine

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door cuisinefun op 18 oktober 2012 om 09u27

heb ik klaar gemaakt in veggie versie met gebakken vegetarische burger blokjes !!! leuk receptjes wel meer kruiden gebruiken want was een beetje flets

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?