Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Hak de ui en de knoflook fijn en stoof ze aan in wat Solo.
  2. Snijd de tomaten in blokjes en doe ze ook in de pan.
  3. Voeg dan de tomatencoulis eraan toe en laat alles zachtjes sudderen.
  4. Kruid de saus met peper, zout en Knorr Aromat tuinkruiden.
  5. Snijd de aubergine, de courgette en de venkel in ringetjes en bak ze op de plancha of in een pan met antiaanbaklaag met een beetje Solo.
  6. Kruid de groenten.
  7. Smeer een beetje Solo op een bakplaat en bouw de lasagne op in ringen.
  8. Schik de groenten dus in de ring in verschillende laagjes met telkens een lepel tomatensaus ertussen.
  9. Snijd 4 plakjes mozzarella en leg die bovenop de lasagne.
  10. Zet de lasagne in de oven op 180 °C gedurende 5 minuten.
  11. Werk af met wat basilicum en serveer.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?