Lasagne van gegrilde groenten

Met dit recept maak je een verse lasagne van lekkere gegrilde groenten zoals paprika, aubergine en courgette. Een vegetarische topper waar iedereen ja tegen zegt!

8 (8)
50 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snijd de aubergine, de courgette en de venkel in plakjes en gril ze zonder vetstof.
  2. Snipper het uitje fijn en stoof het aan in Solo Vloeibaar, voeg de tomatenpuree toe en laat dit zachtjes meestoven. Voeg nu de tomatenblokjes, het teentje knoflook, tijm en laurier toe en laat het zachtjes sudderen. Meng het aardappelzetmeel met het tomatensap en meng dit bij de saus, laat nog een minuutje doorkoken en breng het geheel op smaak met peper en zout. Verwijder de look en de kruiden.
  3. Kruid de groenten en besprenkel ze met wat olijfolie. Schik de groenten in 4 vormpjes, in verschillende laagjes met telkens een lepel van de tomatensaus.
  4. Dien deze lasagne warm of lauw op met tomatensaus er rond.

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?