Lasagne van courgette en aubergine

Eet je graag veel groenten in je lasagne? Pimp hem dan eens met courgette en aubergine: een combinatie die vast iedereen aan tafel zal bevallen!

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snij de courgette over de lengte in plakken.
  2. Snij de aubergine over de lengte in plakken. Bestrooi de aubergines flink met zout, zodat het vocht eruit trekt. Dan bakken ze beter. Bak de courgetteplakken aan beide zijden bruin in olijfolie.
  3. Spoel het zout van de aubergines, dep droog en bak eveneens aan beide zijden bruin in olijfolie. Warm de saus op. Beleg de bodem van een ingevette ovenschaal met courgette. Lepel er wat saus over en bestrooi lichtjes met kaas, doe er dan plakken aubergine op en opnieuw saus. Ga zo door tot al de ingrediënten zijn opgewerkt, eindig met saus en kaas. Bak de lasagne in 15 minuten af in een hete, voorverwarmde oven op 200°C.

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door MartheL op 04 maart 2015 om 15u35

Origineel lasagne recept!

Hoeveel sterren geef jij dit recept?