Recept 55***** (2 stemmen)

Lasagne met spinazie en ricotta

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Dagelijks

tijd
50 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Blancheer de spinazie kort in gezouten water en laat heel goed uitlekken.
  2. Snij naar eigen smaak bieslook in stukjes en meng deze met de ricotta, kruiden met pezo.
  3. Verwarm de oven voor op 180°.
  4. Bestrijk een ovenschaal met olijfolie.
  5. Bedek de bodem met een laagje spinazie, bovenop een laagje ricottamengsel en vervolgens lasagnevellen.
  6. Werk zo verder tot alle ingrediënten zijn opgebruikt, wel eindigen met een laagje ricotta.
  7. Zet 20 à 25 minuten in de voorverwarmde oven.
  8. Dien op met vers stokbrood en wat verse gemengde sla.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie