Altijd weten wat je gaat eten?
Lasagne met paprika
Bereidingswijze
- paprika’s 20 min onder de gril om de pel eraf te doen
- olie in schaal en werk in laagjes
- 1/3 van de tomaten,kruiden met peper en zout
- 4 lasagnevellen, bestrijken met 2 EL pesto,paprika en basilicum, mozzarella
- dan weer, lasagne,pesto,tomaten,paprika,basilicum en mozza, enz
- eindigen met lasagna
- vermeng room met parmezaan en verdeel dit over de lasagne
- onderaan in de oven op 180 graden, 40 min, na 25 min met aluminiumfolie overdekken
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (2)
Gepost door Solo op 08 december 2009 om 19u21
Probeer de volgende keer eens te varieren met courgette en / of aubergine erbij
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?