Lasagne met kalkoen

1 (1)
45 min
Gemiddelde moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200°C (heteluchtoven 185°C).
  2. Vet een grote ovenschaal in.
  3. Snij de kalkoenfilet in kleine stukjes. Snij de bleekselderij in boogjes en paddenstoelen in schijfjes.
  4. Verhit de vloeibare margarine en bak de kalkoen goudbruin. Bak de bleekselderij en de paddenstoelen mee. Voeg de tomatenpulp en het bouillonketeltje toe, beng het aan de kook. Zet het vuur laag, voeg de mascarpone toe en roer de saus rustig glad.
  5. Vul de ovenschaal om en om met een laagje saus en lasagnebladen. Begin en eindig met een laagje saus. Strooi de geraspte kaas erover en laat de lasagne is 30 minuten gaar worden in het midden van de oven.

Tip

Lekker met een frisse salade van waterkers met appel: Was een Granny Smith appel, verwijder het klokhuis en snijd de appel in dunne stukjes. Meng de stukjes meteen met enkele druppels citroensap. Voeg de appelstukjes toe aan 75 g waterkers en breng de salade op smaak met olijfolie, peper, zout en eventueel nog wat extra citroensap.

Kies in plaats van kalkoenfilet voor kipfilet en/of een hamblokjes.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?