Recept 05 (0 stemmen)

Lasagne met Italiaanse worst, spinazie, rode ui en pijnboompitten

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Zelf lasagne maken

tijd
60 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Pel en versnipper de rode ui. Ontdooi de bladspinazie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de worst in blokjes.
  2. Verwarm de olijfolie in een hapjespan. Fruit er het uitgeperste teentje knoflook samen met de ui in. Voeg vervolgens de spinazie en de worst toe en roerbak enkele minuten. Breng het mengsel eventueel op smaak met zout en peper. Voeg nu de pastasaus toe en laat alles gedurende 5 tot 6 minuten zachtjes pruttelen.
  3. Vet een ovenschaal in en bedek de bodem met een laagje saus. Bedek de saus met lasagnevellen en schep daarop weer een laagje saus. Vul de schaal zo verder, met om en om lasagnevellen en saus. Eindig met een laagje saus en maak het gerecht af met de geraspte kaas.
  4. Zet de schaal in de oven en bak de lasagne in 40 tot 45 minuten.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?