Lasagne met gehakt en gele tomaten

Met deze lasagne met gehakt en gele tomaten zet je een verrassende lasagne op tafel. Een smakelijke lasagne met lekker veel groenten n mozzarella.

0 (0)
70 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 175 °C.
  2. Bak de ui, het gehakt en wat knoflook in olie, voeg de paprika's, gele tomaten, tomatenpuree en na een paar minuten het basilicum en de tijm toe. Voeg het Knorr Bouillonketeltje Vlees toe en laat het mengsel ongeveer 15 minuten sudderen.
  3. Roerbak in een andere pan de spinazie kort in een beetje olijfolie met knoflook.
  4. Begin met een dun laagje gehakt in een ovenschaal. Leg de lasagnevellen erop en doe er nog een laagje gehakt bovenop. Dek af met lasagnevellen en leg er een laag spinazie op.
  5. Herhaal dit tot alle ingrediënten opgebruikt zijn en werk af met een laag spinazie. Leg de mozzarellaplakken op de spinazie en bak ze 35 minuten in de oven.

Tip

Kies je liever voor een vegetarische lasagne ? Dan laat je het gehakt en het bouillonketeltje vlees uit het recept en je vervangt het door een bouillonketeltje groenten en 500 gram in schoongemaakt ee in plakjes gesneden paddenstoelen ?

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?