Recept 55***** (4 stemmen)

Lasagne met gehakt, aubergine en ricotta

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Zelf lasagne maken

tijd
60 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de aubergine in blokjes. Pel en versnipper de ui.
  2. Verwarm de margarine in een koekenpan en fruit er de ui in. Voeg vervolgens het gehakt toe en bak het rul. Breng het op smaak met zout en peper. Voeg de aubergineblokjes toe en roer alles even om.
  3. Voeg dan de pastasaus toe en laat 5 minuten pruttelen. Schep vervolgens de ricotta door de saus. Breng de saus eventueel nog op smaak met wat zout en peper.
  4. Vet een ovenschaal in en bedek de bodem met laagjesaus. Bedek de saus met lasagnevellen en schep daarop weer een laagje saus. Vul de schaal zo verder, met om en om lasagnevellen en saus.
  5. Eindig met een laagje saus en maak het gerecht af met de geraspte kaas.
  6. Zet de ovenschaal in de oven en bak de lasagne 40 tot 45 minuten.

Andere Solo-leden over dit recept (6)

Gepost door pascal lekker op 17 februari 2017 om 07u41

ook lekker met een laagje mozzarella mmm

Gepost door Solo op 22 februari 2017 om 10u33

Hoi Pascal, oh ja klinkt lekker met een laagje mozeralla! Hopelijk heb je ervan genoten! Groetjes, het Solo-team

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?