Recept 25** (1 stem)

lasagne met boerenkool en tomaat

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Pizza

tijd
60 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Lekker met komkommerblokjes met geraspte wortel en limoenrasp.
  2. Kook de lasagne beetgaar in ruim kokend water en laat de vellen naast elkaar op keukendoeken uitlekken.
  3. Kook de tomaatblokjes samen met het vocht en de in plakjes gesneden bleekselderij in tot een niet te dikke saus.
  4. Breng de saus op smaak met peper en zout. Kook de boerenkool samen met de gehakte ui in een laagje water 15 minuten. Giet de groente af en breng op smaak met kerriepoeder, peper en zout.
  5. Verwarm de oven voor op 200 graden. Leg een vel lasagne in een ovenvaste schaal en schep hier wat tomatensaus over. Verdeel hier boerenkool over en dek dit af met een velletje lasagne. Ga zo door tot alle ingredienten opgebruikt zijn. Eindig met de tomatensaus.
  6. Dek de schaal af met aluminiumfolie en laat de lasagneschotel in de voorverwarmde oven in circa 30 minuten gaar worden.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?