Lasagne Bolognese

Maak vanavond zo'n lekkere lasane bolognese met lekker veel groenten, passata en gehakt en iedereen zal ervan smullen.

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de heteluchtoven voor op 200°C. Kook de lasagnevellen voor indien vermeld op de verpakking.
  2. Schrap de wortels en snijd de wortels en de courgettes in zeer kleine blokjes. Pel en snipper de ui en de look zeer fijn.
  3. Verwarm de margarine in een grote koekenpan, voeg het gehakt toe en bak het los, ca. 4 minuten. Voeg er de ui, de look en de groenten bij en roerbak 3 minuten. Giet er de wijn en de passata bij. Voeg al roerende de Bouillonketeltjes toe, kruid met de oregano en peper. Verwarm nog 3 minuten.
  4. Breng de melk tegen de kook aan. Voeg 3-4 eetlepels maïzena al roerende aan de hete melk toe. Kruid met zout en peper.
  5. Vet een ovenschotel dun in met vloeibare margarine en giet er dan de helft van de witte saus in. Schik hierop de lasagnevellen en de vleesbereiding in regelmatige lagen om en om.
  6. Verdeel de rest van de witte saus erover en bestrooi met de kaas. Bak de lasagne bolognese ca. 30 minuten in de voorverwarmde oven.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?