Lasagne bolognese met verse groenten

Maak je lasagne bolognese eens klaar met verse groenten als extraatje. Een topgerecht uit de oven waar iedereen met plezier twee keer van opschept.

Ingrediënten voor 6 personen

Bereidingswijze

  1. Bak het gehakt in wat olie en voeg de ajuin gehakt toe.
  2. Hak de champions en de paprika en rasp de wortels en voeg die ook bij de pan.
  3. doe daarbij de kruiden naar smaak, de pasata en de tomatenpuree. laat nog 1 uur pruttelen.
  4. Doe in een ingevette ovenschotel 3 bladen, 4 el bechamelsaus, 6 el bolognese en een beetje kaas herhaal dit nog 3 keer.
  5. Doe op de bovenkant wat meer kaas en bak voor 20 minuten afgedekt in een oven van 200°C en dan nog eens onafgedekt voor 15 minuten. Smakelijk

Tip

Je kan ook het gehakt vervangen door aubergines, courgettes, selderij, etc

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?