Altijd weten wat je gaat eten?
Lasagna van zalm en witloof
Bereidingswijze
- kuis de witloof, verwijder bitter gedeelte en versnipper
- 2 laat 2 min koken
- versnijd de verse zalm in reepjes
- meng de verse zalm en we witloof en kruid met de dille en de pezo
- maak de bechamelsaus: maak een roux van de bloem en de boter en voeg met maatjes de melk en de visfond toe
- vet een overschaal in
- begin met een laagje bechamelsaus
- leg daarop een laagje lasagnavellen
- daarop een laagje gerookte zalm
- laagje witloof + zalm
- laagje saus
- lasagnevellen
- 2de laag gerookte zal
- 2de laag zalm + witloof
- laagje saus
- verspreid de kaas
- zet 35min in een voorverwarmde oven van 200°
- enjoy !!
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?