Ingrediënten voor 4 personen
- 700 gr witloof
- 500 gr verse zalm
- 200 gr gerookte zalm
- 1 eetlepel dille
- 400 ml volle melk
- 70 gr boter
- 70 gr bloem
- 400 ml visfond
- 1 pezo
- 200 gr lasagnavellen
- 150 gr gemalen kaas
Bereidingswijze
- kuis de witloof, verwijder bitter gedeelte en versnipper
- 2 laat 2 min koken
- versnijd de verse zalm in reepjes
- meng de verse zalm en we witloof en kruid met de dille en de pezo
- maak de bechamelsaus: maak een roux van de bloem en de boter en voeg met maatjes de melk en de visfond toe
- vet een overschaal in
- begin met een laagje bechamelsaus
- leg daarop een laagje lasagnavellen
- daarop een laagje gerookte zalm
- laagje witloof + zalm
- laagje saus
- lasagnevellen
- 2de laag gerookte zal
- 2de laag zalm + witloof
- laagje saus
- verspreid de kaas
- zet 35min in een voorverwarmde oven van 200°
- enjoy !!
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?