Lasagna met kabeljauw, garnalensaus & broccoli

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Voorbereiding:
  2. - Snij de kabeljauwhaasjes in hapklare stukken en dep droog
  3. - snij de gerookte zalm in reepjes
  4. - Rasp de parmezaan en de pecorino
  5. - Verdeel de broccoli in hele kleine roosjes
  6. - Snij de ongeschilde courgette in fijne staafjes
  7. - Snipper de platte peterselie fijn
  8. Bereiding:
  9. Verwarm de oven op 180°
  10. Smelt de boter in een steelpannetje en voeg de bloem toe. Roer goed en laat even drogen op het vuur. Giet er beetje bij beetje de melk en de visbouillon bij en klop tot een gladde saus. Laat even doorkoken. Voeg het citroensap toe en kruid met nootmuskaat, peper en zout.
  11. Kook de lasagnevellen en de broccoliroosjes 4 minuten in licht gezouten water. Giet af en spoel onder koud water, laat uitlekken
  12. Neem het steelpannetje van het vuur en roer de geraspte pecorino en de helft van de parmezaan onder de saus. Voor de garnalen toe en meng er de peterselie onder.
  13. Verdeel een beetje garnalensaus over de bodem van een ovenschaal. Leg er enkele lasagnevellen op. Verdeel er wat stukjes kabeljauw en gerookte zalm over, samen met wat broccoli en courgette. Overgiet met 1/4de van de garnalensaus. Herhaal tot alle ingrediënten op zijn,eindig met een laagje saus.
  14. Strooi er de rest van de parmezaan over en zet 25 minuten in de voorverwarmde oven.

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?